fbpx


Activiteiten en lanceringen 2020

We gaan dit jaar enkele leuke activiteiten organiseren. Hieronder een overzichtje van wat je allemaal kunt verwachten.

 

GoPro [7 september] – Uiterlijk inschrijfdatum 24 augustus – 

Op maandag 7 september starten met 90 days GOPRO. Wil je werken aan echte blijvende resultaten dan geven wij de garantie dat je die bij ons gaat boeken in deze 90 dagen.

Voor meer informatie en aanmelden klik je op onderstaande link.

https://www.crossfitbluelabel.nl/lessen/90-days-gopro/

 

Open dag [13 september] – Aanmelden voor de lessen die dag in app – 

Op zondag 13 september organiseren we een open dag om mensen van buitenaf een kijkje te geven in onze keuken. Er worden lessen georganiseerd, lekkere muziek gedraaid, er staat een hapje en drankje klaar, je kunt challenges meedoen en uiteraard zijn wij allemaal aanwezig om vragen te beantwoorden over onze Crossfit lessen, Personal training en GoPro.

Het doel van deze dag is dat mensen zien wat we doen en op basis daarvan een intake inplannen om Crossfit te leren kennen. We hopen dat je deze dag ook aanwezig kan zijn en dan vooral iemand meeneemt om een keer te kijken.

Je kunt jezelf binnenkort aanmelden voor de open dag als lid in de Sportbit Manager app. We geven het aan als de lessen van die dag erin staan.

 

Leden Barbecue [13 september] – Aanmelden op de bar bij Crossfit Blue Label

Op 13 september organiseren we een ledenbarbecue waarvoor we je van harte willen uitnodigen. De drank daarvan mag je zelf meenemen maar het eten en alles er omheen zullen wij geheel voor je verzorgen als bedankje voor je trouw tijdens de corona. Ook wanneer je je abonnement tijdelijk hebt moeten stoppen tijdens Corona ben je uiteraard van harte welkom, wij begrijpen dat het voor een iedereen een moeilijke periode was.

Je kunt jezelf op de bar bij Crossfit Blue Label binnen inschrijven hiervoor en we hopen dat je erbij bent.

 

–||— Blue Label Games –||– [30 augustus] 

Super tof dat we weer van start gaan binnen en dat jullie ons trouw zijn gebleven of zelfs (terwijl we buiten les gaven) lid geworden zijn.

In september hebben we een open dag maar voor die tijd willen we nog iets leuks voor en met jullie doen. Namelijk The Blue Label Games.

Crossfit betekent iedereen op zijn eigen niveau gevarieerd trainen om fitter en sterker te worden. We schrijven scores op het whiteboard om te kunnen vergelijken met anderen zodat je een richtlijn hebt voor je gewichten. Maar je kunt hiermee ook de strijd aan gaan met anderen om jezelf uit te dagen.

Dat is wat we met The Blue Label Games willen doen. Op ieder niveau de strijd aan gaan met elkaar zoals ze dat ook bij officiële Crossfit wedstrijden doen. Maar wij doen het dan onofficieel vooral voor de fun.

Wat houden deze Games in?

  • Op 1 dag meerdere WOD’s.
  • Deze maken we 2 weken van tevoren bekend zodat je jezelf kunt voorbereiden en ons vragen kunt stellen.
  • We bieden 2 niveaus aan. Scaled (voor iedereen) en Rx voor ‘gevorderden’.
  • We hebben een lijstje met vereisten per niveau om te kijken welke workouts je mee gaat doen.
  • We zorgen deze dag voor gezonde snacks en drankjes.
  • We werken met inschrijving zodat we van tevoren weten hoe we alles gaan plannen.
  • We willen vragen de meest ervaren leden (die wel of niet meedoen) om samen met de trainers te jureren zodat er wel een minimale uitvoering gewaarborgd wordt.
  • Als je niet mee doet is het even leuk om gewoon te komen kijken.

Laat ons direct even weten of je ook komt kijken of meedoen zodat wij weten hoeveel animo er is voor deze dag.

Klik hier dan om jezelf aanwezig of afwezig te melden.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds