fbpx


Bewegen is essentieel (in lockdown)

Bewegen, goed eten en slapen is altijd essentieel om goed te functioneren maar tijdens lockdowns als deze willen we dit even extra benadrukken en onderbouwen. ZEKER als een lid van het OMT een fout toegeeft en zegt dat de nadruk vanaf de eerste lockdown had moeten liggen op meer bewegen, naar buiten gaan en goed eten.

https://www.rtlnieuws.nl/sport/artikel/5221231/deskundigen-blij-met-oproep-omt-lid-gommers-voor-meer-sport

Nu is het natuurlijk echt tijd voor actie vanuit de overheid maar eerlijk gezegd verwachten wij niet dat ze zullen zeggen: “We hadden het fout, we zorgen zo snel mogelijk dat jullie weer naar de sportschool kunnen.”

Daarom zal de actie vanuit ons zelf moeten komen. En wij willen je daarbij helpen!

We begrijpen dat het moeilijk is om actie te ondernemen en daarom is het wel al heel fijn dat we gewoon buiten mogen trainen. Bij Crossfit Blue Label trainen we buiten op ons eigen parkeer terrein en kan iedereen zijn/haar ding doen op zijn eigen niveau en toch goed 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Wij zijn van mening en zien ook dat SAMEN sporten ervoor zorgt dat je meer doet, eerder op komt dagen en je meer plezier hebt dan wanneer je jezelf alleen moet motiveren. Daarom adviseren we je om in de groep te komen trainen en (weer) in beweging te komen.

Slaap, voeding en stress

Naast trainen zijn slaap, voeding en stress ook essentieel om jezelf beter te voelen. Wij zien bij onze leden en cliënten die we coachen op leefstijl altijd dat het werkt als cirkel.

Iemand gaat sporten en voelt zich fitter en sterker. Het is zonde om daar heel slecht bij te eten en de keuze voor een voedzame maaltijd is makkelijker. Spieren moeten herstellen dus op tijd naar bed en die 8 uur slaap pakken. Meer en beter slapen zorgt voor meer energie om te gaan sporten en beter te trainen.

En… door bewegen train je niet alleen je spieren, hart en longen maar ook je weerstand gaat omhoog, je zenuwstelsel functioneert beter en je hersenen worden ook fitter wat er samen voor zorgt dat je minder stress voelt en positiever en energieker door deze lockdown heen kan.

Wij zien geen enkele reden meer om de sportscholen niet open te gooien. Maar als zij de actie niet durven te nemen dan doen wij het wel met de regels die we hebben gekregen.

Kom (weer) bij ons buiten sporten. Ben je nog geen lid vraag dan een intake aan en we begeleiden je vanaf het begin met een introductie traject tot in de lessen met de groep.

We Get Fit Together!

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds