fbpx


Huishoudelijk reglement

Repen en Fitaid

Als je een reep en/of blikje Fitaid wil mag je die gewoon zelf pakken en een streepje zetten op het blaadje wat op de bar ligt. Beide kosten € 3,- per stuk en zijn goed om je eiwitten aan te vullen en om gewoon een lekker-fris-laag-in-calorieën-non-energy -met-vitamines-en-mineralen drankje te nemen na het sporten. Iedereen mag weer (gratis) gebruik maken van koffie en thee.

Orde en onderhoud

Houdt de ruimte en het materiaal a.u.b. netjes. Magnesium doe je aan je handen en niet op de vloer. Materiaalkast netjes houden en spullen terug leggen waar ze vandaan kwamen op de juiste plek.

Tijdens de les

Respecteer elkaars corona regels en houdt de 1,5 meter aan. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid rondom het volgen van de regels die de overheid gesteld heeft.

Wachten met opruimen tot iedereen klaar is met de WOD. Ongeschreven regel binnen Crossfit: Degene die als laatste bezig is wordt het hardst aangemoedigd.

Intakes vs proefles

We krijgen regelmatig de vraag of je iemand mee mag nemen naar de les. Vanwege Corona hebben we hier uitzonderingen in gemaakt maar nu we weer volop bezig zijn hanteren we het beleid wat we bij het oprichten van Crossfit Blue Label hebben vastgelegd.

We werken niet (meer) met proeflessen omdat je met 1 les niet kunt zeggen of Crossfit iets voor je is. Het is altijd gevarieerd waardoor je ook meerdere lessen mee moet doen om erachter te komen of het bij je past.

Wat we doen is een intake waarbij we uitleggen wat we doen, gevolgd door 4 introductie trainingen om een nieuw iemand kennis te laten maken met alle technieken zodat je in de les niet met voor iets totaal nieuws staat. Dan ga je verder tot 3 maanden Crossfit lessen zodat je kan ervaren wat Crossfit is en of het iets voor jou is.

We maken een uitzondering voor ervaren sporters/crossfitters die al weten wat het is en ervaring hebben.

Social media

Zoals jullie wellicht hebben gezien houdt Dominique onze instagram en facebook pagina’s bij. Uiteraard willen we hier laten zien wat we doen en waar we voor staan om nieuwe leden te werven.

Het kan zijn dat er foto’s of filmpjes tijdens de les gemaakt worden. In de Sportbit Manager app kun je aangeven bij je profiel of we beeldmateriaal met jou erop mogen gebruiken. Uiteraard kijken we daar naar maar voor ons is het makkelijker om direct toestemming te vragen.

Ben gewoon eerlijk als je het liever niet hebt of vraag even of je de foto mag zien zodat jouw goede kant zichtbaar erop staat.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds