fbpx


Goals Program

Bereik je doel door te focussen op bewegen, voeding, leefstijl, stress en slaap.

Met ons Goals Program krijg je een compleet advies op je voeding waarmee je gegarandeerd resultaat gaat boeken. We gaan geen diëten volgen, voedingsstoffen weglaten of zeggen wat je allemaal niet mag eten. Je gaat focussen op een patroon dat resultaat geeft en daarin sluiten we bijna geen producten of maaltijden buiten. Je mag dus gewoon alles eten wat je lekker vindt. Wij gaan je helpen dat in een nieuwe leefstijl te gieten en je leren wat voeding is en doet.

Bereik je doel bij CrossFit Blue Label!

Je krijgt altijd professionele, eerlijke en resultaatgerichte begeleiding.

Samen bereiken we meer! Er is altijd plek en tijd voor een kopje koffie na de les.

Je gaat met ons en vooral met jezelf de uitdaging aan!

De trainingen

Goede uitvoering van de bewegingen staat bovenaan ons lijstje. Trainingen zijn elke dag anders en worden afgestemd om jouw doel(en) te bereiken. De 50+ trainingen zijn speciaal aangepast naar meer eenvoudige bewegingen en vooral haalbaar tempo voor iedereen in de les.

De levensstijl

Geen gekke dieten of onhaalbare en ongezonde restricties. De CrossFitlevensstijl is een combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging en is voor iedere leeftijd. Deze leefstijl is de sleutel tot fitness en gezondheid op de lange termijn.

De gemeenschap

Bij meer dan 15.000 filialen over de hele wereld moedigen en motiveren mensen elkaar in elke klas terwijl ze hun doelen nastreven. Begin met trainen met je leeftijdgenoten.

Waarom CrossFit werkt?

Constante variatie

CrossFit-trainingen zijn elke dag anders en zijn afgestemd op het individu.

Functionele bewegingen

CrossFit gebruikt veilige, effectieve en efficiënte bewegingen die vergelijkbaar zijn met die u in het dagelijks leven gebruikt.

Hoge intensiteit

In CrossFit-trainingen worden de intensiteitsniveaus aangepast om het individu uit te dagen en de conditie veilig te verbeteren.

CrossFit trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren, een krachtonderdeel om sterker te worden en een intensievere workout die we WOD (Workout of the Day) noemen. De trainingen worden op een whiteboard geschreven zodat ze altijd duidelijk en in beeld zijn. Bij 50+ trainingen houden we in tegenstelling tot reguliere lessen geen scores bij.

Onze abonnementen

crossfit-kruis-wit

Basic

5x per maand

€ 40,-

crossfit-kruis-zwart
meest-gekozen

Premium

12x per maand

€ 60,-

crossfit-kruis-wit

Elite

18x per maand

€ 75,-

Wij geloven erin dat je met 2 tot 4x per week trainen de meeste resultaten boekt en daarom hebben we het Premium en Elite abonnement zo gemaakt dat je de hele maand voldoende ruimte hebt om 2, 3 of zelfs ooit 4x te gaan.

Voor 50+ leden is de optie om een Basic abonnement te nemen en enkel de 50+ lessen te volgen of een Premium of Elite abonnement zodat je een 50+ les met een reguliere les kan combineren. Wij zullen altijd persoonlijk advies geven bij de intake over wat verstandig is om te doen.

Elk abonnement is maandelijks opzegbaar. Strippen neem je niet mee naar de volgende maand. We zien je maandabonnement als een commitment om een x aantal keer per maand te komen sporten. Je kunt je strippen de hele maand willekeurig inzetten. Kun je een week niet dan kun je die in dezelfde maand inhalen.

Plan je gratis intake