fbpx


CrossFit Masters

CrossFit Masters is dé les voor de (oudere) deelnemers die het tempo en moeilijkheidsgraad iets rustiger aan willen pakken.

Deze CrossFit les heeft een maximum groepsgrootte van 6 mensen om zoveel mogelijk aandacht te kunnen besteden aan de kwaliteit van bewegen. Tijdens deze CrossFit les wordt er nog steeds hard getraind maar besteden we meer aandacht aan het tempo en moeilijkheidsgraad van bewegingen.

Bereik je doel bij CrossFit Blue Label!

Je krijgt altijd professionele, eerlijke en resultaatgerichte begeleiding.

Samen bereiken we meer! Er is altijd plek en tijd voor een kopje koffie na de les.

Je gaat met ons en vooral met jezelf de uitdaging aan!

De trainingen

Goede uitvoering van de bewegingen staat bovenaan ons lijstje. Trainingen zijn elke dag anders en worden afgestemd om jouw doel(en) te bereiken. De 50+ trainingen zijn speciaal aangepast naar meer eenvoudige bewegingen en vooral haalbaar tempo voor iedereen in de les.

De levensstijl

Geen gekke dieten of onhaalbare en ongezonde restricties. De CrossFitlevensstijl is een combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging en is voor iedere leeftijd. Deze leefstijl is de sleutel tot fitness en gezondheid op de lange termijn.

De gemeenschap

Bij meer dan 15.000 filialen over de hele wereld moedigen en motiveren mensen elkaar in elke klas terwijl ze hun doelen nastreven. Begin met trainen met je leeftijdgenoten.

Waarom CrossFit werkt?

Constante variatie

CrossFit-trainingen zijn elke dag anders en zijn afgestemd op het individu.

Functionele bewegingen

CrossFit gebruikt veilige, effectieve en efficiënte bewegingen die vergelijkbaar zijn met die u in het dagelijks leven gebruikt.

Hoge intensiteit

In CrossFit-trainingen worden de intensiteitsniveaus aangepast om het individu uit te dagen en de conditie veilig te verbeteren.

CrossFit trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren, een krachtonderdeel om sterker te worden en een intensievere workout die we WOD (Workout of the Day) noemen. De trainingen worden op een whiteboard geschreven zodat ze altijd duidelijk en in beeld zijn. Bij 50+ trainingen houden we in tegenstelling tot reguliere lessen geen scores bij.

Onze abonnementen

crossfit-kruis-wit

Basic

1x per week
(5 credits per maand)

CrossFit les

€ 45,-

(per maand)

crossfit-kruis-zwart
meest-gekozen

Premium

2x per week
(9 credits per maand)

CrossFit les +
Endurance of
Weightlifting

€ 60,-

(per maand)

crossfit-kruis-wit

Elite

3x per week
(13 credits per maand)

CrossFit les +
Endurance of
Weightlifting of
Gymnastics

€ 75,-

(per maand)

crossfit-kruis-wit

PRO

Onbeperkt!

 

 

€ 85,-

(per maand)

Voor 50+ leden is de optie om een Basic abonnement te nemen en enkel de 50+ lessen te volgen of een Premium of Elite abonnement zodat je een 50+ les met een reguliere les kan combineren. Wij zullen altijd persoonlijk advies geven bij de intake over wat verstandig is om te doen.

Elk abonnement is maandelijks opzegbaar. Strippen neem je niet mee naar de volgende maand. We zien je maandabonnement als een commitment om een x aantal keer per maand te komen sporten. Je kunt je strippen de hele maand willekeurig inzetten. Kun je een week niet dan kun je die in dezelfde maand inhalen.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds