fbpx


CrossFit

De sleutel tot gezondheid en fitness

CrossFit is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbeweging en gezonde voeding. CrossFit kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van een goede gezondheid tot gewichtsverlies en betere prestaties. Het programma werkt voor iedereen – zowel mensen die net zijn begonnen en mensen die al jarenlang trainen.

Kom trainen bij CrossFit Blue Label!

Je krijgt altijd professionele, eerlijke en resultaatgerichte begeleiding.

Je bent onderdeel van de community. Samen bereik je meer!

Je gaat met ons de commitment aan!

De trainingen

De magie zit in de bewegingen. Trainingen zijn elke dag anders en worden afgestemd om jouw doel(en) te bereiken. De workouts kunnen worden aangepast aan iedereen van elke leeftijd en elk fitnessniveau.

De levensstijl

De CrossFit-leefstijl is een combinatie van voeding en lichaamsbeweging en is de sleutel tot fitness en gezondheid op de lange termijn. Geen rare diëten, onhaalbare restricties of ingewikkelde voedingsprincipes maar resultaatgericht eten, trainen en leven.

De gemeenschap

Bij meer dan 15.000 filialen over de hele wereld moedigen en motiveren mensen elkaar in elke klas terwijl ze hun doelen nastreven. Begin met trainen met vrienden.

Waarom CrossFit werkt?

Constante variatie

CrossFit-trainingen zijn elke dag anders en zijn afgestemd op het individu.

Functionele bewegingen

CrossFit gebruikt veilige, effectieve en efficiënte bewegingen die vergelijkbaar zijn met die u dagelijks in het leven gebruikt.

Hoge intensiteit

In CrossFit-trainingen worden de intensiteitsniveaus aangepast om het individu uit te dagen en de conditie veilig te verbeteren.

CrossFit trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren, een krachtgedeelte om sterker te worden en een intensieve workout die we WOD (Workout of the Day) noemen. De resultaten van deze WOD worden op een whiteboard bijgehouden om jouw progressie te tracken en om een competitie-element aan de training toe te voegen.

Onze abonnementen

crossfit-kruis-wit

Basic

1x per week
(5 credits per maand)

CrossFit les

 

€ 45,-

(per maand)

crossfit-kruis-zwart
meest-gekozen

Premium

2x per week
(9 credits per maand)

CrossFit les +
Endurance of
Weightlifting

€ 60,-

(per maand)

crossfit-kruis-wit

Elite

3x per week
(13 credits per maand)

CrossFit les +
Endurance of
Weightlifting of
Gymnastics

€ 75,-

(per maand)

crossfit-kruis-wit

PRO

Onbeperkt!

 

 

 

€ 85,-

(per maand)

Elk abonnement is maandelijks opzegbaar. Strippen neem je niet mee naar de volgende maand. We zien je maandabonnement als een commitment om een x aantal keer per maand te komen sporten. Je kunt je strippen de hele maand willekeurig inzetten. Kun je een week niet dan kun je die in dezelfde maand inhalen.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds