IMPACT Program

Dé investering in jezelf

Bij het IMPACT PROGRAM is het onze missie om je te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl, meer balans, meer focus op je business of werk en betere versie van je innerlijke kracht.

Je gaat 3 maanden, in een kleinschalige groep van max. 8 deelnemers aan de slag met coaching, training, voeding en meer. Als jij bereid bent om te doen wat nodig is, dan zul je je resultaten behalen.

 

IMPACT Program 
✓ 2 fysieke small-group trainingen per week (max 8 pers.)
✓ 1 Mindset coaching per week
✓ 1 CrossFit les extra per week
✓ Voedingsadvies
✓ Lichaamscompositie metingen
✓ 100% commitment en ondersteuning van jouw coach bij het behalen van je resultaten.

Ben je al lid? Ga naar Sportbit app > Shop > Rittenkaart kopen.

“Geen resultaat
is geld terug”

Voeding

Je krijgt een compleet advies op je voeding waarmee je gegarandeerd resultaat gaat boeken. We gaan geen diëten volgen, voedingsstoffen weglaten of zeggen wat je allemaal niet mag eten. Je gaat focussen op een patroon dat resultaat geeft en daarin sluiten we bijna geen producten of maaltijden buiten. Naast de trainingen en het voedingsadvies gaan we focussen op slaap, stress en je mind-set.

Resultaat

Wij zijn 100% overtuigd dat iedereen resultaat gaat halen die echt wil veranderen. Boek je geen resultaat terwijl je wel doet wat we zeggen, dan krijg je jouw investering terug. Het is ons doel dat je in 90 dagen maximale resultaten boekt en daarna ook weet hoe je die vast kunt houden zonder ooit nog terug te hoeven vallen.

In 3 maanden krijg je…

  • Huidplooimeting (vet%), startsituatie bepalen, doelen stellen en actieplan bespreken (voor, tussen en eind)
  • Een handige app met recepten die op maat zijn gemaakt qua calorieën en macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten).
  • 2 fysieke small-group trainingen per week (max 8 pers.)
  • 1 Mindset coaching per week
  • 1 CrossFit les extra per week
  • 100% commitment en ondersteuning van jouw coach bij het behalen van je resultaten.

Investering in het IMPACT PROGRAM

crossfit-kruis-zwart

IMPACT PROGRAM

Dé investering in jezelf

€ 1.395,-

Ben je al lid? Ga naar Sportbit app > Lidmaatschap > Rittenkaart kopen.

Dit is een investering in jezelf. Je geeft waarschijnlijk geld uit aan mooie schoenen, een nieuw horloge, de nieuwste telefoon of lekker uit eten. Wat zou dan de reden zijn om niet te investeren in jezelf, je leven en de kwaliteit van je leven.

90 dagen programma, 2 vaste tijden per week training in groepsverband. Optioneel een 3e keer per week Crossfit Les meedoen. Je hebt commitment met het programma en volgt ons advies volledig op.

* De voorwaarde is dat je je geld terug krijgt als je ons voedingsadvies en trainingen hebt gedaan zoals wij je hebben geadviseerd en je hebt er geen resultaat mee geboekt.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds