fbpx


Personal training

Voeding, Training en Leefstijl op maat

Als je een specifiek doel hebt en het is tijd om een echte transformatie te maken, kies dan voor Personal training. We stellen samen haalbare doelen en maken een maatwerk programma waar je resultaat mee gaat boeken en minder kans op terugval hebt. Je krijgt daarbij intensieve één-op-één begeleiding die ervoor zorgen dat je je einddoel bereikt.

Kom trainen bij CrossFit Blue Label!

Training

Op maat gemaakt trainingsprogramma gericht op jouw doel, niveau en eventuele beperkingen of klachten.

Voeding

Geen diëten, onhaalbare restricties of ingewikkelde schema’s. Een op maat gemaakt voedingsprogramma wat resultaat geeft en wat je vol gaat houden.

Leefstijl

Coaching betekent ook focus op slaap, verlagen van stress en verbeteren van je leefstijl. We helpen je om keuzes te maken die je patroon veranderen en je doel te bereiken

De trainingen

Ons programma zal altijd gericht zijn op resultaat zoals afvallen, spieropbouw, krachtopbouw, verbeterde mobiliteit of algehele conditie. De focus ligt altijd op haalbare stappen die je ook echt vol kunt en gaat houden.

De trainingen zijn op maat gemaakt voor jouw persoonlijke doel. Ons voedingsadvies is gericht op jouw lichaam wat betreft calorie inname, juiste voedingsstoffen en eventuele restricties die jouw doel kunnen ondersteunen.

Personal training wordt gegeven door eigenaren Eric Goossens en Bart van Veghel. Beide personal trainers hebben veel ervaring en specifieke diploma’s voor verschillende doeleinden. Tijdens de intake gaan we bepalen welk programma het beste bij je past en welke trainer jou mag gaan begeleiden.

Revalidatie

In geval van revalidatie na een blessure, ongeval, ziekte of beperking gaan we eerst in gesprek en kijken wat wij voor je kunnen betekenen. We hebben al veel mensen geholpen met hernia, spier- en gewrichtsblessures maar we zullen altijd in contact blijven met fysiotherapeut en/of arts. We zien onszelf als een verlengstuk van je revalidatietraject om te zorgen dat jij sterker en je klachten minder worden.

We staan voor een evidence based practice aanpak. Voor ons betekent dit dat we enkel en alleen wetenschappelijk bewezen en effectieve bewegingsvormen en behandelmethoden zullen toepassen om herstel en krachtopbouwe te genereren. In de basis betekent dit dat we onze leden bij revalidatie vooral functioneler gaan leren bewegen om het lichaam zichzelf te laten herstellen.

Zo gaan we je doel bereiken

 • Gratis Intake
 • Plan samenstellen
  (aantal trainingen, metingen, doel)
 • Meting
 • Voedingsplan opstellen
  (deze krijg je dan op maat)
 • Trainingsprogramma opstellen
 • Trainen
 • Na 6 weken tussenmeting
 • Na 12 weken eindmeting
 • Vervolg traject bespreken

Kosten voor Personal Training

crossfit-kruis-wit

Basic

12 trainingen in 3 maanden
(1x per week, € 299,- per maand)

€ 895,-

crossfit-kruis-zwart

Premium

24 trainingen in 3 maanden
(2x per week, € 499,- per maand)

€ 1495,-

Elk personal training traject begint zoals hier boven beschreven. Samen werken we naar je doel. Dat kan in combinatie met een Crossfit abonnement om aan 2, 3 of zelfs 4x per week trainen te komen.

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds