fbpx


Open dag

Op 13 september openen wij met Crossfit Blue Label ‘officieel’ de deuren.

We zijn in februari al begonnen voor onze leden maar door Corona kon de open dag in april niet doorgaan.

We willen je op zondag 13 september een kijkje geven in onze Crossfit Box en je de tijd en ruimte geven ons te leren kennen en uitleg te krijgen over wat het inhoud om bij ons te trainen terwijl je op de achtergrond kan zien hoe onze leden bezig zijn met een les.

Als bezoeker kun je niet meteen meedoen omdat dat juist onderdeel is van hoe we werken. Eerst basis techniek aanleren en voor ons om jou te leren kennen en dan meedoen met de reguliere lessen.

We hopen je op deze dag te verwelkomen met koffie, thee en een hapje. Ook de kinderen kunnen komen en op een luchtkussen terecht.

Om de corona regels te handhaven hebben we 3 tijdblokken vast gezet waarop je kunt aanmelden. Tijdens elk tijdblok kun je een les meekijken zodat je een beeld krijgt van wat de lessen inhouden.

Blok 1 | 08.30 – 10.15 uur [9.00 uur les] Blok 2 | 10.30 – 12.15 uur [11.00 uur les] Blok 3 | 12.30 – 14.15 uur [13.00 uur les]

Meld jezelf aan via onderstaande link door een ‘proefles’ aan te vragen voor een van de 3 tijdblokken op zondag 13 september.

Klik hier om jezelf aan te melden voor de open dag >>

Heb je vragen dan kun je mij (Bart) altijd bellen of een appje sturen.

Tot bij de open dag¬†ūüí™
Team Crossfit Blue Label

We get fit together!

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds