fbpx


Over CrossFit Blue Label

Welkom bij CrossFit Blue Label. Wij zijn Eric Goossens & Bart van Veghel. Bij Blue Label begeleiden we iedereen die sterker en fitter wil worden en eventueel wil afvallen door functioneel trainen en de juiste focus op je voedingspatroon en leefstijl.

Commitment en community staan bij ons bovenaan. Alles gebeurt onder begeleiding van een gekwalificeerde coach en samen met anderen waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan.

Na een succesvolle periode als Workout Center  Gemert waar we Small group en personal training gaven, zijn we uitgebreid naar een grotere locatie en zijn we een officiele Crossfit Box (gym) geworden.

We beschikken we over een fantastische trainingsruimte in de aangrenzende hall van Karwei in Gemert.

Onze gym is goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Je kunt gratis parkeren recht bij ons voor de deur of voor aan de poort.

Er wordt bij ons op alle niveaus getraind, van beginner tot topper. Er is veel, en kwalitatief goed materiaal aanwezig, waardoor we gevarieerde trainingen kunnen aanbieden.

Ons trainingsmateriaal

Concept II Roei-ergometers

Concept II Ski-ergometers

Klimtouwen

sledes

Assault bikes

Glute Ham Developers

Groot pull up rack

Rogue en Eleiko barbells van 10, 15 en 20 kg

Kettlebells van 4 tot 32 kg, veel dumbbells van 1 tot 40 kg

Strongman-en turnmateriaal

Met onze ervaren trainersstaf bieden we het Crossfit concept aan met onderdelen uit Olympic lifting, Powerlifting, Strongman, Endurance, Kettlebell, Gymnastics, Mobility, Rowing.

Wil je ook deel uitmaken van onze CrossFit Blue Label Family? Neem contact met ons op.

Eric Goossens Eigenaar

Ik ben Eric. Mede eigenaar van Crossfit Blue label.

Van jongs af aan ben ik al fanatiek met sport bezig. In eerste instantie met voetbal en later toen ik bij de Koninklijke Luchtmacht ging werken kwam ik in aanraking met fitness.

Een vriend van me zei dat Crossfit wel iets voor mij was en in 2011 had ik mijn eerste proefles. Waar ik dacht dat ik aardig fit was kwam ik na die eerste Crossfit les bedrogen uit en wist ik dat dit mijn sport ging worden! Van 1, naar 2, naar 3 x per week en nu ben ik verslaafd aan deze sport vanwege de constante variatie en fantastische bewegingen die we als mens kunnen leren.

Lees meer

Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw Marieke die ook fanatiek crossfitter is (geworden) en dochter Vajèn van 3 jaar.

Na 10 jaar in het leger en nog enkele jaren met een bureaubaan achter de computer was het tijd dat ik ging doen wat ik echt superleuk vind en dat is les geven en mensen helpen hun doelen te bereiken.

In 2013 ben ik parttime begonnen met het geven van bootcamp trainingen en in 2017, ook bij het bedrijf van Bart, binnen small group trainingen en nu hebben we de handen ineen geslagen om Crossfit Blue Label naar een hoog niveau te tillen. Met mijn no-nonsense mentaliteit kan ik je helpen om jouw persoonlijke doel te behalen. Ik focus vooral op afvallen en spiermassa opbouwen wat we gaan bereiken door hard te werken en waarbij ik je fysiek en mentaal ga ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Tot snel in de les!

Eric

Bart van Veghel Eigenaar

Toen ik (Bart) in 2009 na jaren full time sporten bijna flauw viel tijdens het geven van een training kwam ik erachter hoe belangrijk voeding is in combinatie met op de juiste manier trainen. Ik kwam in aanraking met een personal trainer en ben meteen aan de slag gegaan met mijn voedingspatroon.

Na een half jaar had ik een totaal ander voedingspatroon waardoor ik meer energie kreeg, ik sterker en fitter werd en vooral productiever en meer gefocust ben geworden. Vanaf dat moment wist ik zeker dat ik anderen daar ook bij wilde begeleiden.

Lees meer

In 2015 ben ik begonnen met Crossfit. Ik wist van tevoren door Eric zijn enthousiasme dat Crossfit ook echt bij mij past. Ik heb twee jaar bij een officiele box getraind en heb in 2017 mijn eigen trainingsruimte geopend waar Eric ook meteen les ging geven. Ik gaf personal training en bouwde langzaam een team op die samen mee Small group ging geven. Uiteraard was Eric de eerste trainer en later zijn Timo, Michelle en mijn vriendin Dominique aangesloten.

En nu in 2020 zijn Eric en ik Crossfit Blue Label begonnen waarbij we jou gaan helpen om een Crossfit atleet te worden, je doelen te bereiken en samen met ons deze leefstijl vol te houden.

Dominique

Dominique

Mijn naam is Dominique (27, Gemert). Ik ben de vriendin van Bart en zelf ook Crossfit trainster geworden. Wat ik eerst heel spannend vond doe ik nu met mega veel plezier. Ik doe zelf nu 7 jaar Crossfit en ik blijf het echt heel tof vinden om mezelf uit te dagen. Tot in de box!

Timo

Timo

Ik ben Timo (21, Gemert). Sinds 2015 ben ik al in de sportschool te vinden. Dit interesseerde me zo dat ik een jaar later mijn eerste bootcamp les gaf. In 2018 kwam Crossfit daarbij  wat ik echt heel tof vind om te doen en geven. Ik studeer nog aan de ALO in Nijmegen en wil na mijn studie het lesgeven, training en coaching verder doorzetten. Tot in de les!

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle (26, Beek en Donk). Ik werk bij Vive boutique en geef Crossfit les. In 2017 ging ik 2x per week Crossfit doen wat al snel naar 3/4 keer werd. In 2019 ben ik begonnen met Crossfit wedstrijden om mezelf nog meer uit te dagen. Het leuke aan crossfit is dat je het doet op de manier die bij jou past. Iedereen kan het en dat probeer ik altijd over te brengen in de les.