fbpx


crossfit-gemert-team

Over CrossFit Blue Label

Welkom bij CrossFit Blue Label. We begeleiden iedereen die sterker en fitter wil worden en eventueel wil afvallen door functioneel trainen en de juiste focus op je voedingspatroon en leefstijl.

Commitment en community staan bij ons bovenaan. Alles gebeurt onder begeleiding van een gekwalificeerde coach en samen met anderen waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan.

Eric Goossens, eigenaar CrossFit Blue Label

Na een succesvolle periode als Workout Center  Gemert waar we Small group en personal training gaven, zijn we uitgebreid naar een grotere locatie en zijn we een officiele Crossfit Box (gym) geworden.

We beschikken we over een fantastische trainingsruimte in de aangrenzende hall van Karwei in Gemert.

Onze gym is goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Je kunt gratis parkeren recht bij ons voor de deur of voor aan de poort.

Er wordt bij ons op alle niveaus getraind, van beginner tot topper. Er is veel, en kwalitatief goed materiaal aanwezig, waardoor we gevarieerde trainingen kunnen aanbieden.

Ons trainingsmateriaal

Concept II Roei-ergometers

Concept II Ski-ergometers

Klimtouwen

sledes

Assault bikes

Glute Ham Developers

Groot pull up rack

Rogue en Eleiko barbells van 10, 15 en 20 kg

Kettlebells van 4 tot 32 kg, veel dumbbells van 1 tot 40 kg

Strongman-en turnmateriaal

Met onze ervaren trainersstaf bieden we het Crossfit concept aan met onderdelen uit Olympic lifting, Powerlifting, Strongman, Endurance, Kettlebell, Gymnastics, Mobility, Rowing.

Wil je ook deel uitmaken van onze CrossFit Blue Label Family? Neem contact met ons op.

Eric Goossens Eigenaar

Ik ben Eric, eigenaar van Crossfit Blue label.

Van jongs af aan ben ik al fanatiek met sport bezig. In eerste instantie met voetbal en later toen ik bij de Koninklijke Luchtmacht ging werken kwam ik in aanraking met fitness.

Een vriend van me zei dat Crossfit wel iets voor mij was en in 2011 had ik mijn eerste proefles. Waar ik dacht dat ik aardig fit was kwam ik na die eerste Crossfit les bedrogen uit en wist ik dat dit mijn sport ging worden! Van 1, naar 2, naar 3 x per week en nu ben ik verslaafd aan deze sport vanwege de constante variatie en fantastische bewegingen die we als mens kunnen leren.

Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw Marieke die ook fanatiek crossfitter is (geworden) en dochter Vajèn van 3 jaar.

Na 10 jaar in het leger en nog enkele jaren met een bureaubaan achter de computer was het tijd dat ik ging doen wat ik echt superleuk vind en dat is les geven en mensen helpen hun doelen te bereiken.

In 2013 ben ik parttime begonnen met het geven van bootcamp trainingen en in 2017, ook bij het bedrijf van Bart, binnen small group trainingen en nu hebben we de handen ineen geslagen om Crossfit Blue Label naar een hoog niveau te tillen. Met mijn no-nonsense mentaliteit kan ik je helpen om jouw persoonlijke doel te behalen. Ik focus vooral op afvallen en spiermassa opbouwen wat we gaan bereiken door hard te werken en waarbij ik je fysiek en mentaal ga ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Tot snel in de les!

Eric

Jari

Jari

Hallo, mijn naam is Jari en ik ben een van de nieuwe trainers van Crossfit Blue Label.

Tot snel in de les!

Timo

Timo

Ik ben Timo en ik geef Crossfit les en Personal training bij Blue Label.

Tot in de les!

Gijs

Gijs

Mijn naam is Gijs en ik ben een van de nieuwe trainers bij Blue Label.

Ik hoop tot snel!

Marcia

Marcia

Mijn naam is Marcia en ik ben een van de nieuwe trainers bij Blue Label.

Tot snel in de les!

Sander

Sander

Mijn naam is Sander en ik ben een van de nieuwe trainers bij Blue Label.

Tot snel in de les

Gratis intake


Plan een vrijblijvende intake voor meer informatie over trainen bij CrossFit Blue Label en persoonlijk advies. Maak een afspraak met Eric via 06 14 66 45 34.
Bel Eric

This will close in 0 seconds